lunes, 7 de abril de 2014

Com la feina del documental em pot ajudar a millorar les meves competències com a futur docent?

El fet de fer aquest documental, pot ajudar-me a tenir una concepció més oberta sobre les assemblees: diferents moments en què es poden realitzar, intencions, objectius, pros i contres, saber experiències d’altres mestres, etc. Des d’un principi, és a dir abans de començar a cercar informació sobre el tema, la meva concepció d’assemblea era bastant simple i reduïda, però una vegada vàrem començar a cercar informació va canviar i ara la veig, encara més, com a una eina indispensable per afavorir la socialització, l’expressivitat, etc.

A més, cal tenir en compte que no hi ha una única forma de fer assemblees, i és per això que veig molt interessant veure com varia segons l’edat que tinguin els nens i les diferents necessitats que es presentin dins l’aula.


A part de endinsar-nos més al tema de les assemblees, també és una bona oportunitat per contactar amb les escoles, de mirar com obtenir la informació, el muntatge, poder mostrar la nostra part més creativa i donar-nos idees per a la nostra futura pràctica educativa, que sigui aquesta lo més enriquidora possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario